WIE IS PUCK?

Puck ’t Hart is afgestudeerd aan de Kunstacademie AKI in Enschede in 1994, Gemengde Media. Grafisch Ontwerp en Fotografie waren de twee hoofdvakken. Tijdens het afstuderen kwamen de eerste klanten al binnen. Het begon met voornamelijk klanten voor grafisch ontwerp opdrachten, maar Puck is inmiddels uitgegroeid tot een Communicatiebureau.

Puck denkt mee en stuurt je project desgewenst aan. Maatschappelijk betrokken, maar ook betrokken bij jou. Puck werkt samen met de beste tekstschrijvers, fotografen, webbouwers en drukkers, om je het beste product te bieden. In de afgesproken tijd en voor het afgesproken budget. Puck kan het hele communicatieproject van begin tot einde verzorgen.

Puck is hoofdredacteur en uitgever van het buurtmagazine Mens en Wijk, wat in een oplage van 15.000 vier keer per jaar huis-aan-huis bezorgd wordt in Utrecht Noordoost. Schrijven, advertentie-verkoop, fotografie, grafisch ontwerp en verspreiding valt onder Puck’s verantwoording.

Daarnaast is Puck ook Hoofdredacteur van buurtmagazine Dreefnieuws, uitgave van Stichting Echt Overvecht en Zo is Zuilen magazine. Beide magazines verschijnen vier keer per jaar. Coordinatie en vormgeving worden ook door Puck gerealiseerd.

Voor Mantelzorg Utrecht heeft Puck 10 portetten gemaakt van Mantelzorgers. Kijk op: www.mantelzorgutrecht.nl

Ook maakte Puck portretten over mensen in hun woonomgeving, vooor de website: utrecht.voorlater.nl

Naast communicatie en grafisch ontwerper is Puck ook fotograaf, uitgever en projectleider. Een uitdaging gaat Puck graag aan. Puck schrijft ook brieven op maat, kijk op: Puck doet meer

Levering geschiedt volgens de leveringsvoorwaarden van de bnO.

Wil je lezen wat andere klanten vinden van Puck? Lees dan de referenties.

PUCK WORDT BLIJ VAN

Zon – vrienden – kinderen – films – lezen – kunst – wandelen – chocola – eten – post – bloemen. En van leuk werk.

En jij? Waar word jij blij van? Mail het naar puck@puckpuckpuck.com