Naomi Mertens
(APS)

“De manier waarop Puck werkt waardeer ik buitengewoon. Ik voel me door haar echt gezien als klant, zij neemt mijn vraag heel serieus en ze is er goed in om mijn vraag te vertalen in beelden. Puck werkt ongelooflijk snel, en weet mij achter mijn vodden te zitten zonder dat het voor mij ook maar een moment vervelend voelt. Ik leg alles meteen opzij als ze belt, omdat ik weet dat het nodig is! En gelukkig is Puck besluitvast en tikt ze beslissingen door als ik het even niet kan doen, en dat alles nog betaalbaar ook! In één woord: geweldige samenwerking!”

Marja van Kerkhof
(Stichting Horison)

“Puck heeft geweldig werk geleverd voor de brochure van Stichting Horison. Zij beschikt vormtechnisch en redactioneel, over een uitstekende visie op het vergroten van de aantrekkelijkheid van een brochure.”

Michiel Loonen
(Volksuniversiteit)

“Puck is zo’n 20 jaar geleden voor het eerst voor de Volksuniversiteit aan de slag gegaan. Zij heeft toen een nieuw ontwerp voor de programmagids gemaakt. Van het een kwam het ander. Haar ontwerpen va de jaarlijkse advertenties voor de voor- en najaarscampagnes en de levensgrote posters op de NS stations zijn steeds origineel en doeltreffend.
De samenwerking was altijd heel plezierig en leidde tot snelle en de gewenste resultaten. De programmagids heeft ondertussen het veld moeten ruimen en gunste van de website, maar dat mooie boekje wordt door een deel van de cursisten nog steeds gemist.
Naast het ontwerpen van de advertenties en de programmagidsen weet Puck door haar netwerk erg veel van de mogelijkheden die er in Utrecht zijn om je als organisatie te profileren. Haar ondersteuning daarin is ook heel waardevol gebleken.

Michiel Loonen
Directeur Volksuniversiteit Utrecht”

Sella van de Griend
(Happy Kids)

“Puck is fantastisch! Ze levert zeer goede resultaten en werkt snel. Ze heeft creatieve ideeën, denkt mee en doet wat ze belooft. Ze leeft zich heel goed in de wensen van de klant in. Voor de vormgeving van mijn boek HAPPY KIDS en de website goudensleutels was ze in staat om direct mijn ideeën om te zetten in beeld. Het is een waar plezier om met Puck samen te werken!”

Eva-Maria den Balvert
(U Centraal)

“Puck is niet alleen een prima vormgever en fotograaf, ze is ook een enorme verbinder. Ze denkt mee over het onderwerp, we begrijpen elkaar goed en komen samen tot de beste oplossingen. Ze is een mensenmens en heeft een sterke binding met de stad en de wijk. Daardoor voelt Puck heel goed aan waar sociaal werk over gaat. Dat maakt haar een fijne samenwerkingspartner, vooral voor communicatie in het sociale domein. Puck is enthousiast en snel, altijd goed bereikbaar. Kortom, ik werk graag met Puck!
Eva-Maria den Balvert
Stafmedewerker communicatie U Centraal”

Catelijne Gerlag
(Eigenaar BlendUt en adviseur PR)

“Gedurende het eerste jaar van LEVEN! magazine Utrecht werkte Puck als art director voor dit blad. In mijn rol als hoofdredacteur had ik intensief met haar contact, met name gedurende de 4 weken voorafgaand aan elke deadline. Ik heb Puck ervaren als een heel prettig mens waarmee het goed samenwerken is. Ze werkt hard, communiceert duidelijk, is betrouwbaar en snel, heeft humor en gevoel voor mensen. Ze is betrokken, waarbij ze meer geeft qua inzet en interesse dan nodig is: ze leeft mee en heeft hart voor de goede zaak. Met haar no-nonsense aanpak kun je wensen en ideeen goed bespreken en die verwerkt ze meteen. Ze maakt mooie ontwerpen en brengt creatieve ideeen in. Ook onder hoge tijdsdruk is ze stressbestendig. Oftewel: een geweldige vrouw en goede ontwerper. Ik kan haar van harte aanbevelen!”