Voor een persoonlijke benadering
Pittige planning
Strakke begroting
Sinds 1995

Hart onder de riem

Boekje voor iedereen die in de put zit en wel wat tips kan gebruiken

Er is een mooi klein boekje uitgekomen. Dit boekje reikt je een paar van mijn persoonlijke tips aan. Niet elke tip in dit boekje zal voor jou werken. Dat geeft niet. Al is er maar een tip die jouw dag goed maakt, dan heeft dit boekje al zin gehad. Ik heb het boekje zelf gemaakt en het is in beperkte oplage gedrukt om anderen te helpen.

Wil jij dit boekje bestellen omdat je een paar tips kunt gebruiken? Misschien ben je somber, net gescheiden, ziek, moe, ontslagen, in de rouw, je huis kwijt, je hart kwijt of nog iets veel ergers dan dat. Wat rot voor je! Ik heb zelf behoorlijk diep in de put gezeten en ben er weer uit gekomen en voel me nu een ander mens. Veel van deze tips hielpen mij en ik hoop dat er tips tussen zitten, die jou ook helpen.

Bestel het boekje door een mail te sturen naar puck@puckpuckpuck.com met je adres, dan stuur ik je daarna het boekje, je hoeft alleen de portkosten (2 euro) te betalen. Ik kan je ook gratis de pdf mailen. Of ik kan je wijzen op de locaties waar de boekjes liggen.