De Opvrolijker is een boekje met tips hoe ik uit mijn dip ben gekomen. Ik verkoop het boekje binnenkort via deze website en via Bol.com.

Wil jij dit boekje kopen omdat je een paar opvrolijk-tips kunt gebruiken? Misschien ben je somber, net gescheiden, ziek, moe, ontslagen, in de rouw, je huis kwijt, je hart kwijt of nog iets veel ergers dan dat. Wat rot voor je! Ik heb zelf behoorlijk in de put gezeten en ben er weer uit gekomen en voel me nu een ander mens. Veel van deze tips hielpen mij en ik hoop dat er tips tussen zitten, die jou ook helpen.

Er is altijd hoop, een manier om uit het moeras te komen. Dit boekje reikt je een paar van mijn persoonlijke tips aan. Niet elke tip in dit boekje zal voor jou werken. Dat geeft niet. Al is er maar een tip die jouw dag goed maakt, dan heeft dit boekje al zin gehad. 

Bestel het boekje hier door een mail te sturen met je adres, dan stuur ik je de Ideal-link en daarna het boekje.