BRIEVEN OP MAAT

Al van jongs af aan schrijf ik brieven. Het is mijn roeping om de verbinding tussen mensen te leggen. Ik vind dat het mooiste om te doen en ik ben er goed in. Het begon met liefdesbrieven als Valentijnsactie, maar ik heb er zoveel plezier in dat ik het uit wil breiden naar allerlei soorten brieven op maat. Staat jouw soort brief er niet bij? Geen nood! Ik kan alles maken!

Liefdesbrieven
Mijn achternaam is ’t Hart en ik ben altijd al een echte cupido geweest. En ik weet hoe fijn het is om een echte brief te krijgen. Het doet je goed om te horen waarom iemand van je houdt. Dat maakt je warm. Niet iedereen heeft echter de gave om dit op papier te zetten. Ik wel! En ik vind het leuk, ik help graag.

Interesse? Mail naar: puck@puckpuckpuck.com
Zet even duidelijk in de mail om welke brief het gaat (Liefdesbrief, Vriendschapsbrief, Het spijt me-brief, Brief naar een ouder, Brief naar een kind). Dan mail ik je een korte vragenlijst met tien vragen om de brief echt persoonlijk te maken.