Van 2007-2009 heeft Puck het initiatief genomen om in de vier krachtwijken van Utrecht kookboeken samen te stellen, met bewoners uit die wijken en interviews met sleutelfiguren. Puck coördineerde de groepen vrijwilligers en organiseerde test en proefsessies. Deze boeken zijn elk in oplage 2000 in eigen beheer gemaakt en uitgegeven. Smakelijk Overvecht, Smakelijk Zuilen, Smakelijk Kanaleneiland en Smakelijk Hoograven.

In 2009 heeft Puck in samenwerking met de Bibliotheek Utrecht het project Feestelijk Overvecht, met feestverhalen uit verschillende culturen. Verzameld vanuit een speciaal gemaakte tent in de bibliotheek. 

Puck maakte in 2012 met fotografe Mona van den Berg de VLAM-krant, over mensenrechten, die op 10 december, de Dag van de Mensenrechten in een oplage van 100.000 verspreid werd door Nederland. En in 2013 de EET MEE krant voor Voedselbank Rotterdam, met daarbij een grote campagne om vrienden (donateurs) te werven. In 2014 wederom met Mona van den Berg de Vluchtelingenkrant, in 2015 krant over Kinderrechten en een krant over 50 jaar SOS Kinderdorpen. En in 2016 een krant over 5 jaar oorlog in Syrie. De laatste vier kranten kwamen als bijlage bij dagblad  Trouw.

Daarnaast is Puck voorzitter van het Voortuin Netwerk, netwerk voor ondernemers in Utrecht Noordoost/Overvecht. www.voortuinnetwerk.nl